Kaali-jauheli-speltkeitto

Lisää isoon kattilaan 2l vettä, suikaloidut kaali ja sipuli sekä 2xfondue cup liemitiivistettä/lihaliemikuutiota, 1/2tl timjamia, 100g sunspelt helmijyviä.

Hauduta 15min ->lisää paistettu, maustettu paistijauheliha ja hauduta toiset 15min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Murri82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1.4g2.3kcal0.3g0g0.1g0g
Keräkaali, 100g5.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Fondue, puolet paketista 220 g0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Spelttihiutale, täysjyvä, luomu (Sunspelt), annos 500g0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g10kcal0.8g0.8g0.2g0.2g
Valittu annoskoko7g5kcal0.4g0.4g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.2g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g69kcal5.4g5.4g1.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=380116