Pajalan puuro

Liota yön yli paloiteltuja luumuja, aprikoosia ja pellavansiemeniä litrassa vettä.

Kiehauta aamulla ja lisää leseet ja hiutaleet.

Hauduta puuroa noin 15 minuuttia.

Pajalan puuro on hyvä ummetusvaivaan- toki terveellistä muutenkin

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Mekumummu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi5.9g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemen Risenta 1rkl=n. 10g0.1g0.5kcal0g0g0g0g
Luumu kivetön, kuivattu 0.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Aprikoosi, kuivattu 0.4g0.9kcal0g0.2g0g0g
Neljänviljanhiutale 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Kauralese, Sydänystävä, 1dl=50g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g8kcal0g1.6g0g0.2g
Valittu annoskoko7g4kcal0g0.8g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0g0.4g0g0.1g
Arvot/100g100g56kcal0g11g0g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141339