Pasta Bolognese naudan jauhelihasta

Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli öljyssä.

Mausta jauhelihamausteella/pippurilla.

Lisää pannulle tilkka vettä ja kasvisliemi kuutio, paseerattu tomaatti ja lopuksi ruokakerma.

Anna hautua hetki kannen alla.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2g3.2kcal0.4g0g0.2g0g
Sipuli 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti rainbow1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl0.8g0.7kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Täysjyvä Fusilli (Rainbow), annos 100g2.3g7.9kcal0.3g1.6g0g0.2g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g27kcal1.4g3.4g0.8g0.4g
Valittu annoskoko8g13kcal0.7g1.7g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.4g0.9g0.2g0.1g
Arvot/100g100g179kcal9.3g22.7g5.3g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270145