Tonnikalaleipä

Tonnikala, raejuusto, juustoraaste ja raaka kanamuna sekaisin.

Mausteeksi esim.

pizzamaustetta, ehkä hieman ketsuppia.

Kaikki leivän päälle ja uuniin n. 200 astetta, 10-15 min. Tästä riittää n. 15 palaseen

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leipä, ruispalat (Vaasan) 27 g pala2.5g6.5kcal0.2g1.2g0g0.3g
Juusto Emmental punaleima 17% Valio1.2g3.4kcal0.4g0g0.2g0g
Tonnikala vedessä 1.8g1.8kcal0.4g0g0g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki1.3g1kcal0.2g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 0.7g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g27kcal2.6g2.4g0.6g0.6g
Valittu annoskoko8g14kcal1.3g1.2g0.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.7g0.6g0.2g0.2g
Arvot/100g100g181kcal17.3g16g4g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=49375