Veriohukaiset, kotitekoiset

Valmistusohje:

Kuori ja hienonna sipulit.

Hauduta ruokalusikallisessa voita.

Sekoita keskenään veri, olut, ruisjauhot, siirappi, jäähdytetty sipuli ja mausta taikina suolalla, valkopippurilla ja meiramilla.

Anna taikinan turvota jääkaapissa vähintään 1 tunti.

Paista veriohukaiset voissa pannulla molemmin puolin rapeiksi.

Tarjoa kuumina puolukkamurskan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Papagena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veri 2.6g1.4kcal0.3g0g0g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 2.6g1.1kcal0g0.1g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 1.4g4.4kcal0.1g0.8g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Siirappi 0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g16kcal0.8g2.2g0g0.4g
Valittu annoskoko7g8kcal0.4g1.1g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.2g0.6g0g0.1g
Arvot/100g100g107kcal5.4g14.9g0g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107385