Jauhelihamureke kikherneiden kera

Valmista korkeaan vuokaan pohjalle mausteseos: kananmuna, kermaviili, ketsuppia, soijaa, mausteita (sitruunapippuria, grillimaustetta, chiliä, suolaa).

Lisää mausteseokseen jauheliha ja sekoita.

Tiiviistä palloksi (tai vuoan muodon mukaan) ja laita vettä niin, että mureke lähes peittyy.

Laita uuniin 1.h/200c ja 2.h 180c.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Annkristin

Annkristin sanoi...

Mureke on proteenipitoinen ja vähärasvainen (vain jauhelihan rasva) sekä maukas, - laita rohkeasti mausteita! Myös yrttejä voi lisätä (persilja, timjam yms)

torstai 22.01.2009 klo 19:01

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5g8.3kcal0.9g0g0.5g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 0.6g0.4kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.3g0.5kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kikherne säilötty Bonduelle1.2g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g22kcal2g0.4g1g0.2g
Valittu annoskoko7g11kcal1g0.2g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.5g0.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g151kcal13.7g2.7g6.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99630