Kesäkurpitsapaistos

Paista kanat oliivilöljyssä.

Lisää pilkottu sipuli, chili ja paloiteltu kesäkurpitsa joukkoon ja kuullota koko ajan sekoittaen.

Mausta.

Lisää ranskankerma ja kuumenna paistos.

Lisää viimeiseksi tomaatti ja hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 4.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g1.8g1.7kcal0.4g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Ranskankerma, Ingman0.6g1.6kcal0g0g0.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g9kcal0.8g0.2g0.6g0g
Valittu annoskoko8g5kcal0.4g0.1g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.2g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g63kcal5.3g1.3g4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303080