Banaanikakku

1. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (tilavuus 1,8 l).

2. Soseuta banaanit haarukalla.

Sekoita sitruunanmehu banaanisoseen joukkoon.

3. Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vaahdon joukkoon hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita jauhoseos vuorotellen banaanisoseen kanssa vaahdon joukkoon.

4. Paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla noin tunti.

Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Tarjoa kahvin kanssa.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g2g1.7kcal0g0.4g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.2g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% (Pirkka), annos 100g1.2g8.4kcal0g0g0.9g0g
Sokeri 1.5g6kcal0g1.5g0g0g
Kanamuna (Finfood), annos 55g1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5.2kcal0.2g1.1g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g46kcal0.6g6g2g0.2g
Valittu annoskoko8g23kcal0.3g3g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g12kcal0.2g1.5g0.5g0.1g
Arvot/100g100g303kcal3.9g39.5g13.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167468