Pellavaleipä (VHH)

Sekoita ainekset keskenään.

Levitä uuninpellille puolet taikinasta ohueksi matoksi.

Paista 200 asteessa 10-15 min. kunnes kauniin ruskea.

Riittää kahteen pellilliseen

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Vipsuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki3.5g2kcal0.3g0.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.8g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Pellavasiemenrouhe, Risetti0.3g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Soijajauho rasvainen 0.3g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 2.5g9kcal0.7g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g31kcal2.6g0.8g2g0.2g
Valittu annoskoko7g15kcal1.3g0.4g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.7g0.2g0.5g0.1g
Arvot/100g100g207kcal17.6g5.4g13.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191595