Parsasalaatti (Kevennys)

Ainekset:

1 pnt Vihreä parsa
1 pnt Valkea parsa
1 ras Miniluumutomaatti
1 kpl Punasipuli
0,1 l Punaviinietikka
3 rkl Hunaja
1 pnt Ruohosipuli

Rypsiöljyä
Suolaa ja Mustapippuria maustamiseen

Ohje:

Kuori ja leikkaa punasipulit suikaleiksi.

Ota kattila, laita etikka ja hunaja kattilaan, kiehauta ja lisää leikatut punasipulit kattilaan ja anna hautua, kunnes sipulit ovat läpikuultavan punaisia.

Huuhtele tomaatit, asettele uunipellille ja paahda uunissa 175 asteessa noin 8 minuuttia.

Kuori ja poista kannat parsoista, keitä noin 3-5 minuuttia paksuudesta riippuen.

Jäähdytä kylmässä valuvassa vedessä.

Pilko parsat ja siivilöi sipulit.

Leikkaa ruohosipulit pieniksi, yhdistä raaka-aineet ja sekoita.

Mausta ja asettele lautaselle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Kevennys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Tankoparsa, vihreä2.4g0.3kcal0g0g0g0.1g
Parsa 2.4g0.4kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Miniluumutomaatti, annos 250g1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0g0.4kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli, tuore0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g5kcal0g0.4g0g0.2g
Valittu annoskoko7g3kcal0g0.2g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Arvot/100g100g34kcal0g2.7g0g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296346