Marinoidut pavut

Ainekset:

3-4 dl keitettyjä papuja
1/2 sipuli
2 rkl tomaattipyrettä
2-3 valkosipulinkynttä
2 rkl punaviinietikkaa
1/2 dl oliiviöljyä
2 tl oreganoa, basilikaa tai timjamia
1-2 tl suolaa
mustapippuria

Sekoita ainekset keskenään.

Anna marinoitua muutamia tunteja.

Pavut säilyvät jääkaapissa n. 3 vrk.

Lähde: Tuija Ruuska: Kasvisaskeleet

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu (Go green), annos 100g5.6g5.3kcal0.5g0.8g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g21kcal1g1.8g1g1g
Valittu annoskoko7g11kcal0.5g0.9g0.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.3g0.5g0.3g0.3g
Arvot/100g100g145kcal6.8g12.2g6.8g6.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464678