Katkarapu-hernerisotto

Ohje löytyy kirjasta Jasmie Oliver: Alastoman kokin paluu.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 851 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalaliemikuutio 0g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Lehtiselleri 0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 0.7g0.5kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Herne 0.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Isot katkaravut (rainbow)1.6g1.6kcal0.4g0g0g0g
Tumma pikariisi, Risella0.7g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Basilika, tuore0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Minttu, tuore (-), annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 0.2g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi2.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g14kcal1g1.2g0.2g0g
Valittu annoskoko8g7kcal0.5g0.6g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.3g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g96kcal6.7g8g1.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198652