Balsamicosilakat

Laita nahattomaksi kuoritut silakkafileet likoamaan etikka-suolaveteen vähintään neljäksi tunniksi, mieluiten yön yli. n. 300g silakkaa, 5 dl vettä, 0,5 rkl suolaa 0,5 dl väkiviinietikkaa.

Valuta silakat huolella.

Sekoita marinadi ja kaada silakoiden päälle.

Silakat ovat valmiita nautittavaksi vuorokauden kuluttua, mutta parhaimmillaan ne ovat 2-3 vrk:n jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 479 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Viinietikka balsami0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Silakkafilee 4.7g6.7kcal0.7g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g45kcal1.4g0.8g4g0g
Valittu annoskoko8g23kcal0.7g0.4g2g0g
Annoskoko puolitettuna4g11kcal0.4g0.2g1g0g
Arvot/100g100g297kcal9.2g5.3g26.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70794