Karpit mantelileivät

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.

Sekoita kulhossa kananmunat ja rahka.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita kananmuna-rahkaseokseen.

Lisää juustoraaste.

Muotoile taikinasta kuusi sämpylää.

Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.9g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1.6g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)0.2g0kcal0g0g0g0.1g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g0.3g1.8kcal0.1g0g0.2g0g
Kauralese 0.8g2.8kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g0.8g4.7kcal0.2g0.1g0.4g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%1.9g4.3kcal0.5g0g0.2g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g35kcal2.4g1.4g2.2g0.4g
Valittu annoskoko8g18kcal1.2g0.7g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g9kcal0.6g0.4g0.6g0.1g
Arvot/100g100g227kcal15.6g9.1g14.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114658