Ruisprochetta

Sekoita keskenään tonnikala, creme fraiche ja pesto.

Levitä seosta kullekkin ruispalalle.

Halkaise kirsikkatomaatit ja jaa ne leipien päälle.

Pilko mozzarella ja levittele leipien päälle.

25-30min 200C

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Jadas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]1.5g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Pesto (Pirkka)0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Ruisleipä pyöreät palat (Leipäaitta), annos 30g2.3g5.3kcal0.2g1g0.1g0.3g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 1g2.7kcal0g0g0.3g0g
Mozzarella, Euroshopper1g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g27kcal1.2g2.2g1.6g0.6g
Valittu annoskoko8g14kcal0.6g1.1g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.3g0.6g0.4g0.2g
Arvot/100g100g179kcal7.9g14.5g10.5g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=239983