Porkkanakakku

Vatkaa munat, lisää makeutusneste ja voisula sekä yhdistetyt kuivat aineet ja porkkanaraaste.

Levitä noin sentin paksuiseksi levyksi leivinpaperitetulle vuualle.

Paista 200 asteessa noin 15 min.

Täytä kakku puolella täytteestä ja kuorruta lopulla.

Kakusta tulee aika pieni, joten isommalle porukalle kannattaa ohje ainakin tuplata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu1.3g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g0g0kcal0g0g0g0g
Voi 1g7.1kcal0g0g0.8g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g1g0.6kcal0.1g0g0.6g0g
Leivinjauhe 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkanaraaste 200g2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton2g3.1kcal0.2g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g28kcal0.8g0.8g3.6g0g
Valittu annoskoko8g14kcal0.4g0.4g1.8g0g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.2g0.2g0.9g0g
Arvot/100g100g184kcal5.3g5.3g24g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255749