Rahkabroileripiirakka

Sulata pohja ohjeen mukaan, paista 10 min/200 C uunin alatasolla.

Taputtele taikina piirakkavuokaan.

Paloittele paistettu file, kuori ja viipaloi sipuli.

Sekoita nämä rahkan kanssa, levitä piirakkataikinan päälle, lisää kirsikkatomaatit.

Paista 15-20 min/200 C. Tällä ohjeella tulee varsin tulinen versio, makua voi "laimentaa" perusrahkalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g3.1g12kcal0.1g1g0.8g0.1g
Kanafile (Kariniemi), annos 110g1.3g1.4kcal0.3g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Maustettu rahka makea & tulinen (Valio), annos 100g1.6g2.2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g31kcal1g2.4g1.8g0.2g
Valittu annoskoko8g16kcal0.5g1.2g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.3g0.6g0.5g0.1g
Arvot/100g100g204kcal6.6g15.8g11.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263822