Suklaamousse a la henna

Sulata tumma suklaa.

Erottele 5 munan valkuaiset keltuaisista.

Lisää kuudes muna + keltuaiset vatkaten sulan suklaan joukkoon.

Vaahdota erikseen valkuaiset ja kerma vaahdoiksi.

Lisää jäähtyneeseen suklaa-munamassaan nostellen varovasti.

Rouhi valkosuklaa ja lisää lopuksi.

Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Taloussuklaa, Fazer1.6g8kcal0.1g0.9g0.5g0.1g
Valkosuklaa panda, levy 130g0.6g3.5kcal0.1g0.3g0.2g0g
Vispikerma Flora 20%2.7g6kcal0.1g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g42kcal1.2g2.6g3g0.2g
Valittu annoskoko8g21kcal0.6g1.3g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g11kcal0.3g0.7g0.8g0.1g
Arvot/100g100g283kcal8g17.3g20g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286452