Pitaleipä

Mittaa kaikki aineet pataan, käytä 8 min. Anna taikinan levätä peitettynä kunnes se on noussut 2 kertaiseksi.

Paloittele 21 kpl 120g paloja, riivaa pyöreäksi.

Anna levätä 10 min peitettynä.

Kaulaa pyöreiksi leiviksi, vahvuus n. 50mm.

Paista heti, uunin lähtölämpö 240, laske 225 asteeseen.

Aika 8 min. ( kiertoilmauuni)

Reseptistä tulee n. 21 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Leipurihiiva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy classico (Bertolli)0.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl4.1g14kcal0.6g2.6g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g31kcal1.2g5.2g0.4g0.4g
Valittu annoskoko8g15kcal0.6g2.6g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.3g1.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g205kcal8g34.7g2.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331108