Eevaliin raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää sulatettu oivariini, kerma ja sitten vehnäjauhot, joihin on sekoitettu 3 tl leivinjauhetta.

Kaada taikina isolle uunipellille.

Ripottele pinnalle paloitellut raparperit, sokeri ja päälle vaniljakastike.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)1g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 1.7g6.7kcal0g1.7g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.6g4.2kcal0g0g0.5g0g
Kerma, ruoka 15% Flora0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.6g5.4kcal0.2g1.1g0g0.1g
Raparperi 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Fariinisokeri0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)1g1.9kcal0g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g43kcal0.6g6.8g1.4g0.2g
Valittu annoskoko8g21kcal0.3g3.4g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g11kcal0.2g1.7g0.4g0.1g
Arvot/100g100g277kcal3.9g44.2g9.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365594