Paistettu jauheliha

400 grammaa naudan jauhelihaa 10%
n.150 gramman sipuli
1 tl suolaa
0,5 tl pippurisekoitusta
1 rkl rapsiöljyä
2 dl vettä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g3.9g6.6kcal0.7g0g0.4g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g17kcal1.4g0.2g1g0g
Valittu annoskoko7g8kcal0.7g0.1g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.4g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g112kcal9.5g1.4g6.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391022