Kermainen lohikeitto by Minde

Keitä lohifileet ja poista niistä nahkat.

Kuori perunat ja porkkanat ja laita ne vähään veteen kiehumaan.

Lisää keittoon 3 kpl fond du chef kasvisliemikuutioita.

Sulata voi mikrossa ja sekoita sulan voin joukkoon vehnäjauhot.

Kun perunat ja porkkanat ovat kypsiä, lisää keiton joukkoon voi-vehnäjauhoseos.

Anna saostua.

Lisää keittoon kalojen keitinliemi ja ruokakerma.

Lisää keittoon puhdistamasi kalan palat ja anna hautua hetken.

Nauti herkullisesta, kermaisesta keitosta!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 2g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Yleisperuna raaka (Tyrnävän), annos 100g1.7g1.1kcal0g0.2g0g0g
Porkkana, raaka, annos 100g1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%0.6g0.7kcal0g0g0.1g0g
Voi 0g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g12kcal0.6g0.6g0.6g0g
Valittu annoskoko8g6kcal0.3g0.3g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.2g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g80kcal3.9g3.9g3.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440264