Tonnikalapasta

Keitä makaronit ( 50g ), laita tonnikala, paprikat, sipuli ja halutessasi ( tarvittaessa ) tilkka oliiviöljyä pannulle.

Paista miedolla lämmöllä kunnes sipuli ja paprikat ovat pehmeitä.

Mausta mielesi mukaan.

Esim. suolalla, mustapippurilla ja persiljalla.

Lisää lopuksi keitetyt makaronit joukkoon, sekoita ja ruoka on valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka makaroni1.4g4.8kcal0.2g1g0g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk3.4g3.4kcal0.8g0g0g0g
Paprika keltainen 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika, punainen1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g20kcal2g2.4g0.2g0g
Valittu annoskoko8g10kcal1g1.2g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.5g0.6g0.1g0g
Arvot/100g100g136kcal13.3g16g1.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402217