Lihamureke (täytetty)

Jauheliha, kananmunat & kerma sekaisin.

Levitä puolet vuokaan, päälle paprika, koskenlaskija sekä feta.

Loppu jauhelihasekoitus kanneksi ja uuniin 200 asteeseen, n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 3.5g7.8kcal0.6g0g0.6g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto1.1g3.1kcal0.2g0g0.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Paprika vihreä 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g0.9g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g29kcal2g0g2g0g
Valittu annoskoko8g14kcal1g0g1g0g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.5g0g0.5g0g
Arvot/100g100g188kcal13.2g0g13.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224236