Omena-raparperihilloke

Kuori omenat ja raparperit.

Pilko ne ja lisää veden kanssa kattilaan.

hauduta kypsäksi ja lisää hillosokeri ja kiehauta 10 - 15 min.
Purkita lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen kuorittu2.8g1.2kcal0g0.3g0g0.1g
Raparperi 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.5g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g2.4g9kcal0g2.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g22kcal0g5.4g0g0.2g
Valittu annoskoko8g11kcal0g2.7g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0g1.4g0g0.1g
Arvot/100g100g145kcal0g35.5g0g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429970