Punajuuri-possukastike

400g porsaan suikaleita
2-3 punajuurta
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
2dl vettä
1 kasvis- tai lihaliemikuutio
2dl ruokakermaa
1rkl vehnäjauhoja
maun mukaan mausteita (esim.

mustapippuria ja yrttejä)
50-100g sinihomejuustoa

- Ruskista porsaansuikaleet pannulla - Lisää silputut sipulit sekä kuoritut ja suikaloidut punajuuret
- paista sekoitellen muutama minuutti
-sekoita joukkoon jauhot
-lisää vesi, liemikuutio, kerma sekä mausteet
-hauduta kannen alla vajaa puoli tuntia välillä sekoitellen
-ennen tarjoilua lisää murennettu sinihomejuusto

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Piips
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sinihomejuustoraaste, Bergablu0.6g2kcal0.1g0g0.2g0g
Ruokakerma Pirkka 10%1.2g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.2g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Punajuuri 1.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Porsaan lihasuikale (maustamaton)2.3g3.8kcal0.4g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g17kcal1g0.4g1g0g
Valittu annoskoko8g9kcal0.5g0.2g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.3g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g110kcal6.5g2.6g6.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95539