Broilerigratiini

Kuumenna paistinpannulla puolet oliiviöljystä.

Lisää curry ja garam masala ja annan niiden paahtua hetki, älä kuitenkaan anna mausteiden palaa.

Lisää broilerisuikaleet ja paista ne lähes kypsäksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Voitele uunivuoka öljyllä.

Laita vuokaan kaalit ja broilerisuikaleet.

Sekoita Créme bonjour ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan.

Voit lisätä vielä tähän suolaa ja pippuria jos haluat.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Lisää sen jälkeen juustoraaste ja paista vielä vartin verran tai kunnes juustoraaste on sulanut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Mimusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2g0.5kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 2g0.7kcal0.1g0g0g0g
Broilerisuikale, keskiarvo 1.6g1.9kcal0.3g0g0.1g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%0.8g1kcal0g0g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl0.8g2.7kcal0g0g0.3g0g
Oliiviöljy 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Emmentaljuustoraaste (Arla), annos 150g0.4g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g18kcal1g0g1.4g0g
Valittu annoskoko8g9kcal0.5g0g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.3g0g0.4g0g
Arvot/100g100g114kcal6.5g0g9.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=193750