Mustikkapiirakka

Sekoita maitorahka, kananmuna, rypsiöljy ja kuivat aineet kulhossa.

Paista pohjaa uunissa 200c n. 15 minuuttia.

Vatkaa valkuiainen vaahdoksi ja lisää makeutusaine.

Lisää mustikat pohjan päälle ja levitä valkuaisvaahto piirakan päälimmäiseksi.

Paista uunissa vielä hetki kunnes valkuaisvaahto on hiukan ruskettunut.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Shaunikel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)1.7g1kcal0.1g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Makeutusjauhe (Hermesetas), annos 0.5g0.7g2kcal0g0.4g0g0.3g
Kaurahiutaleet, Elovena (Raisio), annos 37g0.7g2.4kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Euroshopper vehnäjauhot 1dl=65g1.7g5.6kcal0.2g1.2g0g0g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl0g0.3kcal0g0g0g0g
Mustikka, Pakkasmarja2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Makeutusjauhe (Hermesetas), annos 0.5g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g26kcal0.8g4.4g0.2g1g
Valittu annoskoko8g13kcal0.4g2.2g0.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.2g1.1g0.1g0.3g
Arvot/100g100g171kcal5.3g29.3g1.3g6.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132047