Sitruuna-kanakastike

Kypsennä rintafileet uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuutioi.

Sulata voi, sekoita jauhot.

Älä ruskista.

Lisää nesteet ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kypsää.

Lisää broilerikuutiot ja tarkista maku.

Nokare voita kruunaa maun.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi1.6g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.2g0kcal0g0g0g0g
Broilerin rintafilee, maustettu (Solängen), annos 100g3.9g4.4kcal0.9g0.1g0.1g0g
Kevytkerma0.8g0.9kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma Valio 5%0.8g0.5kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g14kcal1.8g0.6g0.4g0g
Valittu annoskoko8g7kcal0.9g0.3g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.5g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g94kcal11.7g3.9g2.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203790