Lihapullat perinteisessä jauhokastikkeessa

Lihapullat paistettuna öljyssä laitetaan uuniin kypsymään 30-40 min. kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Irenka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g1.8g2.5kcal0.3g0g0.1g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g1.8g3kcal0.4g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)0.6g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Vesi1.8g0kcal0g0g0g0g
Korppujauhe - Gluteeniton (Moilas), annos 100g0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g17kcal1.6g0.4g1g0g
Valittu annoskoko8g8kcal0.8g0.2g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.4g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g109kcal10.5g2.6g6.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223235