Sienijuustokeitto

1. puhdista, silppua sienet; hienonna sipuli
2. sienet ilman rasvaa kattilaan ja kuumenna kunnes neste on haihtunut
3. lisää sipuli ja voi, kuullota 5min
4. lisää vehnäjauhot ja ½ vedestä, kiehauta
5. lisää loppuvesi, murskatut viherpippurit (4rkl), balsamietikka; keitä 5min
6. lisää ruokakermat, lämmitä; pinnalle persiljaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 484 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g0.8g1.3kcal0g0g0.1g0g
Maustettu ruokakerma, juusto (Creme bonjour), annos 200g0.8g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g10kcal0g0.6g0.6g0g
Valittu annoskoko8g5kcal0g0.3g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g65kcal0g3.9g3.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391430