Pastitsio

Kerro ainekset 6lla niin saat laatikollisen.

kyseessä pirkan pastitsio ohje, johon tulee valkokastike päälle.

Itse jätän seuraavalla kerralla kananmunan pois, ei mielestäni sopinut valkokastikkeeseen.

ohje:
keitä pasta
paista jauheliha ja lisää maggi-sekoitus tai tomaattimurskaa.

täytä vuoka ensin puolella pastamäärästä, sitten valkokastiketta (loput ainekset) ja jauhelihasekoitus, loput pastat ja loput valkokastikkeet.

Uuniin puoli tuntia 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tuuls21
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.8g3kcal0.3g0g0.2g0g
Pasta, Pirkka Penne Rigato1.4g4.9kcal0.2g1g0g0g
Mozzarella juustoraaste, valio0.7g2kcal0.2g0g0.1g0g
Lasagne mix maustapussi (Maggi), annos 97g0.4g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vähälaktoosinen iskukuumennettu rasvaton maito, Pirkka, 1l2.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.6g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g30kcal2g2.8g1.2g0g
Valittu annoskoko8g15kcal1g1.4g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.5g0.7g0.3g0g
Arvot/100g100g201kcal13.3g18.7g8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62264