Vaniljamuffari

Muna ja sokeri vaahdoksi
kuivat aineet ja sula rasva vuorotellen sekoitetaan joukkoon
jaetaan muffinsivuokiin
vaniljakreeme tehdään erikseen, sitä teelusikallinen upotetaan puoliksi muffinin sisään
paistetaan 225°c/10-15min.

n.24kpl

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 970 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Sokeri 1.2g4.8kcal0g1.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.3g8kcal0.2g1.6g0g0.1g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)0.8g5.6kcal0g0g0.6g0g
Vesi1.2g0kcal0g0g0g0g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g45kcal0.8g6g1.6g0.2g
Valittu annoskoko8g22kcal0.4g3g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g11kcal0.2g1.5g0.4g0.1g
Arvot/100g100g293kcal5.3g39.5g10.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202047