Porkkana-mustapekkasosekeitto

Kiehauta vesi ja lisää kasvisliemijauhe tai -kuutio.

Lisää kuoritut, pilkotut kasvikset ja keitä kunnes ovat pehmeitä.

Mausta suolalla ja mahdollisesti yrteillä.

Soseuta ja sekoita mustapekka joukkoon kunnes juusto on sulanut.

Raejuusto sopii tämänkin keiton päälle proteiinilisäksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 1110 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3.4g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Sipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Reformi kasvisliemivalmiste yrtti (1 kuutio 12g)0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)0.3g1.6kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g7kcal0g0.6g0.4g0g
Valittu annoskoko8g3kcal0g0.3g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g44kcal0g4g2.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147704