Peltileipä

Sekoita aineet puuhaarukalla.

Kohota tunti.

Kippaa voidellulle pellille ja tasoita.

Kohota 15min.- tunti, pari.

Mitä kaemmin saa kohota, sitä parempaa tulee.

Paista ensin 250 asteessa vartti, laske lämpö 125:een ja anna paistua vielä toinen vartti.

Nosta liinan päälle tukea vasten pystyyn jäähtymään, niin pohjakin pysyy rapeana.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl0.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vehnälese 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 3.1g11kcal0.3g2.1g0g0.1g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 0.3g1.7kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g31kcal0.8g5.2g0.4g0.6g
Valittu annoskoko8g16kcal0.4g2.6g0.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.2g1.3g0.1g0.2g
Arvot/100g100g207kcal5.3g34.7g2.7g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109383