Juustoinen aamuleipä (karppi)

Sotke aineet sekaisin, jätä vähän juustoraastetta päälle laitettavaksi.

Paista kauniin ruskeaksi n.200 asteessa, puolisen tuntia.

Ripottele loppu juusto kuuman leivän päälle ja vetele pizzaleikkurilla paloiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Voi 0.5g3.6kcal0g0g0.4g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 0.4g1.3kcal0.1g0g0.1g0.1g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g0.1g0.2kcal0g0g0g0.1g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g2.7g10kcal0.8g0.1g0.7g0g
Vesi0.6g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.2g4.6kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g39kcal2.6g0.2g3g0.4g
Valittu annoskoko8g20kcal1.3g0.1g1.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g10kcal0.7g0.1g0.8g0.1g
Arvot/100g100g258kcal17.1g1.3g19.7g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120723