Nypyn painonvartijapiirakka

Iso uunipannullinen!
ruskista jauheliha+sipuli, mausta hyvin + kuivattua basilikaa.

Lisää joukkoon 400g silputtua tomaattia tai 1 tölkki tomaattimurskaa.

Anna saostua hiljaisella lämmöllä.

Kaada täyte piirakkapohjan päälle, ripottele sitten juustoraaste ja juustoraasten päälle viipaloidut kesäkurpitsat ja tomaatit raitoina.

Uuni 200 astetta, 40 min.

Ja tämä on Painonvartijoitten resepti vuosien takaa

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai1.4g5.2kcal0.1g0.4g0.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.8g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0g0.4kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%0.4g1kcal0.1g0g0.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g21kcal1g1g1.4g0g
Valittu annoskoko8g10kcal0.5g0.5g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.3g0.3g0.4g0g
Arvot/100g100g134kcal6.5g6.5g9.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448249