Jauhelihagulassia

Ruskista jauheliha kattilassa, lisää sipuli&valkosipuli sekä mausteet (suola ja paprikamauste).

Lisää kattilaan vettä 7dl, porkkanat viipaloituna ja perunalohkot.

Anna kiehua n 15min.

Lisää paprika kuutiot ja anna kiehua vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Peruna (vanha, kuorittu)2g1.6kcal0g0.3g0g0g
Paprika, punainen1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)1g0.3kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 2g4.3kcal0.3g0g0.3g0g
Heinz ketsuppi0.2g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g14kcal0.6g1.2g0.6g0g
Valittu annoskoko8g7kcal0.3g0.6g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.2g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g92kcal3.9g7.8g3.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=6926