Kalkkunarisotto

Laita riisi kiehumaan.

Kypsennä paistinpannulla kalkkunasuikaleena.

Kypsennä kasvikset.

Kaikki sekaisin, mausta ja lisää aivan lopuksi persilja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Rezku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan rintafilee 1.4g1.7kcal0.4g0g0g0g
Vihannekset kypsä (Findus), annos 100g1.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi4.1g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 0g0kcal0g0g0g0g
Riisi tumma 0.6g2kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g9kcal0.8g1g0g0g
Valittu annoskoko8g4kcal0.4g0.5g0g0g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.2g0.3g0g0g
Arvot/100g100g57kcal5.3g6.6g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381147