Raparperipiirakka (nopea, helppo ja herkullinen)

Sekoita munat, sokeri, sulatettu margariini ja maito keskenään.

Sekoita toisessa asitiassa kuivat aineet (vehnäj., leivinj.

ja vaniljasok.) ja lisää ne ekan satsin joukkoon.

Raparperit (tai voi käyttää myös marjoja) päälle ja uuniin, 200 astetta, n. 30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1559 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu1.2g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 1.2g5.1kcal0g1.2g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 1g5.2kcal0g0g0.6g0g
Maito,kevyt (valio) 100g1g0.4kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.5kcal0.2g1.3g0g0.1g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Raparperi 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g39kcal0.6g5.2g1.4g0.2g
Valittu annoskoko8g20kcal0.3g2.6g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g10kcal0.2g1.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g260kcal4g34.7g9.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298287