Hanialainen kesäkurpitsavuoka

Kaikki kasvikset suikaleiksi.

Sekoita aineet keskenään ja laita vuokaan.

tee liemi tom. murskasta, smetanasta ja 2 dl fetan lientä.

Paista uunissa kypsäksi..

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2g0.4kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g2g1.2kcal0g0.3g0g0g
Broilerin fileesuikale marinoitu kypsä (Sodexo), annos 150g2g2.9kcal0.4g0g0.1g0g
Fetajuusto (Pirkka)1g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 0.4g1.5kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g18kcal1.2g0.6g1g0g
Valittu annoskoko8g9kcal0.6g0.3g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.3g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g113kcal7.7g3.8g6.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136772