Papupata

Kuumenna kasari.

Laita voi, öljy ja pekoni kasariin.

Kun paistaminen on lähtenyt käymään lisää kasariin sipuli ja valkosipuli.

Kuullota hetki.

Lisää kasariin pavut, sienet ja kerma.

Voit ohentaa paistosta vedellä.

Mausta mustapippurilla tai chilillä.

Pata paranee uudelleen lämmitettäessä.

Voidaan käyttää pääruokana sellaisenaan jolloin annoskoko on tuplat tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gogreen papumix tetra (Gogreen), annos 230g2.4g2.3kcal0.2g0.4g0g0.2g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g2.1g7.1kcal0.3g0g0.6g0g
Sienikuutiot (Sauvonsäilyke), annos 160g1.7g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.5g1.7kcal0g0g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g25kcal1g0.8g1.8g0.4g
Valittu annoskoko8g13kcal0.5g0.4g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.3g0.2g0.5g0.1g
Arvot/100g100g165kcal6.5g5.2g11.7g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272701