Kaalipata

Ruskista pienet kaalinpalat.

Ruskista jauheliha.

Lisää (valurauta) pataan aineet ja anna hautua uunissa 160 asteessa noin kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2607 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g2.9g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.5g2.4kcal0.3g0g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g7kcal0.6g0.2g0.2g0.2g
Valittu annoskoko8g4kcal0.3g0.1g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g46kcal3.9g1.3g1.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260732