Mausteinen makkarapata

Pekonit, makkarat ja sipuli silputaan ja paistetaan.

Joukkoon lisätään muut aineet viimeisenä kesäkurpitsa.

Kiehutellaan jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Hilduri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makkara (Portti), annos 100g2g4.9kcal0.3g0g0.4g0g
Pekoniviipaleet Järvi-Suomi0.8g3.9kcal0.1g0g0.4g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Salsa medium (Rainbow)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Kesäkurpitsa1.5g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g22kcal0.8g0.2g1.8g0g
Valittu annoskoko8g11kcal0.4g0.1g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.2g0.1g0.5g0g
Arvot/100g100g143kcal5.2g1.3g11.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200274