Täysjyväsämpylä

Hiiva liotetaan veteen, lisätään mausteet.

Alustetaan taikinaan jauhot, lisätään loppupuolella pehmeä rasva.

220 astetta, noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Voi ingman0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.8g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g5kcal0.1g1g0g0.1g
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g2.9g10kcal0.3g1.9g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g34kcal0.8g6g0.6g0.6g
Valittu annoskoko8g17kcal0.4g3g0.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna4g9kcal0.2g1.5g0.2g0.2g
Arvot/100g100g225kcal5.3g39.5g3.9g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253565