Opiskelijan pannari

Vatkaa munat, sekoita muut aineet joukkoon: litra maitoa, lusikallinen suolaa ja 5 dl vehnäjauhoja.

Anna taikinan olla 10 min 'kypsymässä'.

Laita uunipellille 25 g voita 225 asteiseen uuniin.

Kun voi on sulanut ja 10 min taikina seisonut, kaada taikina uunipellille voin päälle ja paista uunissa n 30 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 4.9g3.1kcal0.1g0.2g0.2g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta1.6g5.7kcal0.2g1.1g0g0.1g
Voi 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g22kcal0.8g2.6g0.8g0.2g
Valittu annoskoko8g11kcal0.4g1.3g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.2g0.7g0.2g0.1g
Arvot/100g100g146kcal5.2g16.9g5.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264356