Pesto-lohi

Hiero lohifileen pintaan murskatut valkosipulinkynnet, sekä pestokastike.

Laita kala Look-kalapussiin.

Leikkaa pussin kulmasta pala pois, varmista, että ilma-aukko on yläkulmassa, jottei neste valu uunipellille.

Tarkista myös, ettei pussi kosketa uunin grillivastuksia.

Kypsennä kalaa 175-200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Merilohifile, norja6.8g11kcal1.1g0g0.8g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g0.7g3.2kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g29kcal2.2g0g2.2g0g
Valittu annoskoko8g15kcal1.1g0g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.6g0g0.6g0g
Arvot/100g100g193kcal14.5g0g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264397