Mustikkapaistos

Sekoita 1 tl leivinjauhe 1½ dl jauhoihin ja sekoita paistospohjan ainekset (1 dl ruishiutaleita, 1 dl fariinisokeria, 1 dl voisulaa, muna) keskenään taikinaksi.

Painele taikina jauhotetuin käsin voidellun ja ruishiutaleilla leivitetyn vuoan pohjalle.

Levitä päälle mustikat (3 dl). Sekoita muruseos (½dl voisulaa, 1 dl fariinisokeria, 2 dl ruishiutaleita) ja ripottele seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa alatasolla n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho, Pouta, 1dl1g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutaleet, Myllyn paras (1dl=40g)1.2g3.6kcal0.1g0.7g0g0.2g
Fariinisokeri1.7g6.9kcal0g1.7g0g0g
Voi 1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Muna, annos 60g0.6g0.5kcal0g0g0g0g
Mustikka metsä- 1.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g52kcal0.4g6.4g2.4g0.6g
Valittu annoskoko8g26kcal0.2g3.2g1.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna4g13kcal0.1g1.6g0.6g0.2g
Arvot/100g100g332kcal2.6g41g15.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300592