Punainen kaalikeitto

Suikaloi kasvikset.

Ruskista jauheliha kattilassa reiluiksi muruiksi.

Murenna liemikuutiot jahelihan joukkoon, lisää tomaattipyree.

Mausta yrttimauste-seoksella (2 rkl), chilirouheella (½ tl), valkosipulilla (6 murskattua kynttä), ½ dl etikkaa, sokerilla ( 1 rkl), mustapippuri-rouheella (1 tl). Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua miedolla lämmöllä runsas tunti.

Pää'lle ruukku persiljaa ja tarjotwessa mielellään ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 560 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Punajuuri 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha0.9g1.5kcal0.2g0g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi3.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g5kcal0.4g0.4g0.2g0g
Valittu annoskoko8g3kcal0.2g0.2g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g35kcal2.6g2.6g1.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378374