Letut

Sekoita aineet keskenään, anna seistä hetken ja paista taikina letuiksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.1.5g5.3kcal0.2g1g0g0.1g
Kevytmaito (Valio)4.7g2.2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g22kcal1g2.4g0.8g0.2g
Valittu annoskoko8g11kcal0.5g1.2g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.3g0.6g0.2g0.1g
Arvot/100g100g142kcal6.5g15.6g5.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118000